DOOR ROSALIE

Brand Identity

Ben heel erg tevreden over Rosalie en wat ze voor mijn bedrijf heeft gedaan, en we zijn nog maar net begonnen! Ze begreep na ons eerste gesprek heel goed welke kant ik op wil met mijn bedrijf en welke uitstraling daarbij past. Ze is gelijk vol enthousiasme gestart en heeft mijn website verbeterd, dat was al een goed begin. En vervolgens is ze met mijn social media aan de slag gegaan, diverse uitingen gemaakt en ook pakt ze regelmatig mijn Instagram aan. Ik heb alle vertrouwen in Rosalie, omdat ik echt merk dat ze mij en de identiteit van mijn bedrijf helemaal aanvoelt en dat over kan brengen in beeld en tekst. Bovendien is ons contact erg leuk, ze is ook gewoon een heel leuk persoon!

Mies van der Lely Founder Mies Interieur

Zeer gemotiveerd en gedreven. Rosalie heeft voor ons uitstekend werk verricht door de gehele website onder en uit handen te nemen. Daarnaast heeft zij ook onze sociale mediakanalen opgezet en beheert zij deze nu maandelijks. Daarbij is het heel fijn te zien dat zij professioneel te werk gaat met een creatieve én commerciële inslag.

Yofa van der Sloot Founder Woonpunt Interieurs

Enorm tevreden over mijn DOOR ROSALIE gebouwde website. Ze luisterde goed naar mijn wensen en wist dit prachtig vorm te geven. Ik krijg geregeld complimenten over de overzichtelijkheid en uitstraling. Inmiddels houdt ze nog steeds de site up-to-date zowel qua benodigde updates als vernieuwende teksten en aanvullingen. Zeer tevreden over haar werk, en daarnaast is zij gewoon een fijne persoonlijkheid!

Gerrie Steijaert-v Eerbeek Founder Praktijk Gerrie
Sorry, no posts matched your criteria.