HI, INTERIOR AGENCY

we're here for you

MARKETING & STRATEGIE

Marketing kan soms best een uitdaging zijn en op de achtergrond raken. Terwijl het juist zo belangrijk is om te laten zien wie jij als importeur of agent bent, hoe jouw dagen gevuld zijn en welke merken je representeert! Een doordachte marketingstrategie is de sleutel waarmee je bouwt aan jouw merken en de bekendheid daarvan, in Nederland of de Benelux.

Jouw netwerk staat als agentschap centraal. Iedereen die potentieel interesse zou kunnen hebben in één van jouw merken, moet je weten te vinden. Wij zien het dan ook als onze missie om jou, als agentschap, zichtbaar en vindbaar te maken. Met als resultaat dat (potentiële) klanten een connectie voelen met jou én je merken.

Laten we daarom samen werken aan een marketingstrategie die niet alleen jouw merken, maar ook jou als agent laat zien! Want: waarom voer je deze merken? Waar ga jij van aan, en hoe help je jouw klanten het liefste? Realiseer je je, dat je deze projecten kunt aantrekken door jouw eigen presentatie? Richt je hier dus specifiek op in jouw uitingen. Een klant zal dan immers sneller geneigd zijn jouw advies als expert op zijn vraagstuk in te winnen.