DOOR ROSALIE

Brand Identity

VISUAL IDENTITY

Jij weet dit ook: zichtbaarheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit.

Alles is tegenwoordig zo makkelijk te vinden (lees: internet), maar kunnen jouw klanten jou en je aanbod ook vinden? En hoe vinden ze je? Heeft jouw bedrijf een sterke merkidentiteit en -herkenbaarheid, en val je op bij klanten?

Over dit vraagstuk ontfermen we ons graag. Als beelddenkers (ja, plaatjes) gaan we aan van creatieve trajecten. Deze op een strategische én commerciële manier benaderen, daar ligt onze kracht. DOOR ROSALIE richt zich voornamelijk op bedrijven in het interieur of met een interieurvraagstuk, omdat onze passie voor interieur zo kan worden betokken bij het proces van branding. Wij geloven in de meerwaarde van het doortrekken van merkidentiteiten, ook in je bedrijfsinterieur.

Als álles klopt, dan ben je ‘in there for the long run’.
h
BRANDING

Het gehele concept van jouw merk gebouwd én verzameld in een Brand Manual. Ontwerpen voor een logo, kleuren, fonts, templates, (digitale) visitekaartjes: alle uitingen die jij nodig hebt.

j
WEBSITE/SOCIAL MEDIA

Een website-ontwerp op basis van jouw merkconcept, aangevuld met tools om jouw sociale mediakanalen in te zetten voor meer conversie. Optioneel uit te breiden met daadwerkelijke realisatie van een website en content voor social media.

g
DE WERK/WINKELVLOER

Een ontwerp voor jouw werk- of winkelvloer, gebaseerd op je merkconcept. Om ze beiden met elkaar te matchen. Een plattegrond, kleuradvies, materiaal- en meubilair voorstel.

MEER INFORMATIE?

Neem contact op of plan direct een kennismaking in!