HI, INTERIOR BRANDS

we're here for you

MARKETING & STRATEGIE

Een nieuw (interieur)merk introduceren op de markt, en op zoek naar een positionering? Of is het nodig om het huidige merk een frisse, nieuwe look & feel te geven? Met veel aanbod en concurrentie, is dit een uitdagende (maar wel héle leuke) branche. Een doordachte marketingstrategie is de sleutel waarmee je bouwt aan jouw merk en de bekendheid daarvan, in Nederland of wereldwijd.

Een sterk interieurmerk gaat veel verder dan enkel een goed productassortiment. Heb je inzichtelijk of er vraag is naar jouw product vanuit de markt? Hoe het staat met de concurrentie? Waarom zouden architecten, ontwerpers of projectinrichters jouw merk top-of-mind hebben en voorstellen? En dat voorstellen, is dat makkelijk of ingewikkeld? Wij zien het als onze missie om jou, als interieurmerk, verder te helpen de interieurmarkt op. Met als resultaat dat (potentiële) klanten een connectie voelen met je producten en deze voorstellen.

Laten we daarom samen gaan voor een marketingstrategie die niet alleen jouw producten, maar ook écht je merk laat zien! Want: uit welk verhaal is dit merk ontstaan en bij welk type projecten past het het beste? Realiseer je je, dat je deze projecten kunt aantrekken door jouw eigen presentatie? Richt je hier dus specifiek op in de uitingen. Een klant zal immers sneller geneigd zijn producten voorstellen die het gevoel van het project weerspiegelen.