HI, INTERIORDESIGNER, -ARCHITECT OF -STYLIST

we're here for you

MARKETING & STRATEGIE

Marketing kan soms best een uitdaging zijn en op de achtergrond raken. Terwijl het juist zo belangrijk is om te laten zien wie jij als ontwerper bent, hoe jouw dagen gevuld zijn en met wat voor soort projecten je bezig bent! Een doordachte marketingstrategie is de sleutel tot het bouwen van een herkenbaar merk en het aantrekken van de juiste klanten die jouw unieke stijl waarderen.

Een interieurproject gaat verder dan alleen het ontwerp en de realisatie. Het begint al veel eerder, het begint namelijk bij de vraag van de opdrachtgever en bij jou! Wij zien het dan ook als onze missie om jou, als creatieveling, centraal te stellen in jouw bedrijf. Met als resultaat dat (potentiële) klanten een connectie voelen met jou én je werk.

Laten we daarom samen werken aan een marketingstrategie die niet alleen jouw ontwerpen, maar ook jou als ontwerper laat zien! Want: welke projecten doe jij nou echt het liefste? Zijn dat bijzondere herenhuizen, of juist liever nieuwbouwhuizen? Realiseer je je, dat je deze projecten kunt aantrekken door jouw eigen presentatie? Richt je hier dus specifiek op in jouw uitingen. Een klant zal immers sneller geneigd zijn jouw advies als expert op zijn vraagstuk in te winnen, dan een all-round ontwerper.