HI, RESELLER

we're here for you

MARKETING & STRATEGIE

Marketing kan soms best een uitdaging zijn en op de achtergrond raken. Terwijl het juist zo belangrijk is om te laten zien wie jij als interieurwinkel bent, hoe jouw showroom eruit ziet en wat voor soort klanten je helpt! Een doordachte marketingstrategie is de sleutel tot het bouwen van een herkenbaar merk en het aantrekken van de juiste klanten die jouw unieke stijl waarderen.

Het verkopen van meubilair, verlichting of andere interieur gerelateerde zaken gaat ver, als je kijkt naar de optimale customer journey. Het begint bij de oriënterende fase van de klant, de verkoop zit in het midden en de aftersales, daar sluit je mee af. Maar hoe bedien je die klant, op alle mogelijke confrontatiepunten met jouw winkel, het beste? Wij zien het als onze missie om deze contactmomenten te optimaliseren en ervoor te zorgen dat (potentiële) klanten een connectie voelen met jou én je winkel

Laten we daarom samen werken aan een marketingstrategie die niet alleen jouw showroom, maar ook jou als interieuradviseur laat zien! Want: welke klanten help jij nou echt het liefste? En realiseer je je, dat je deze klanten kunt aantrekken door jouw eigen presentatie? Richt je hier dus specifiek op in jouw uitingen. Een klant zal immers sneller geneigd zijn jouw advies als expert op zijn vraagstuk in te winnen, dan een interieurwinkel die eigenlijk niet echt een eigen stijl heeft.